Quan s’accedeix a l’administració d’entitats, se us mostrarà un llistat de totes les entitats en les que teniu permisos. Per cadascuna de les entitat, podreu editar-hi certes dades i gestionar els formularis dels tràmits, mitjançant els botons i funcionalitats:

• Editar entitat: Permet configurar i editar diferents detalls de l’entitat com serien els enllaços a altres portals o pàgines, així com el text LOPD per tots els tràmits.
  • Gestionar formularis: Permet editar diferents opcions dels formularis disponibles d’e-Tram 2.0 com seria la visibilitat i el nivell d’autenticació.

Per editar els enllaços d’una entitat, heu de prémer a “Editar entitat” i s’obrirà una pàgina d'edició de l’entitat.

Els camps a modificar dels enllaços són:

• Enllaç catàleg tràmits: Enllaç al catàleg de tràmits (s’utilitza en alguns enllaços de l’aplicació).
  • Enllaç portal web: Enllaç al portal web (s’utilitza en alguns enllaços de l’aplicació).
  • Enllaç seu electrònica: Enllaç a la seu electrònica (s’utilitza en alguns enllaços de l’aplicació).
  • Enllaç a la política de privacitat: Enllaç cap a la política de privacitat (s’utilitza en el text LOPD i en un enllaç del peu de l’aplicació de l’aplicació).
  • Enllaç a l’accessibilitat: Enllaç cap a la pàgina d’accessibilitat (s’utilitza en un enllaç del peu de l’aplicació).
  • Enllaç a l’atenció ciutadana: Enllaç cap a la pàgina d’atenció ciutadana (s’utilitza en un enllaç del peu de l’aplicació).
  • Enllaç a Els meus drets: Enllaç a la pàgina “Els meus drets” de l’aplicació de “El meu espai”(s’utilitza en un enllaç del peu de l’aplicació).

Una vegada hàgiu modificat tots els enllaços desitjats, cal guardar els canvis mitjançant el botó “Guardar” situat al peu de la pàgina