El catàleg de tràmits e-TRAM 2.0 està desenvolupat en la mateixa solució estàndard de portal de Seu i Transparència, segueix la mateixa filosofia de gestió i model d’usabilitat i disseny.

Per accedir a la gestió del vostre catàleg, (i una vegada el vostre usuari disposa del rol de configuració de catàleg actiu), podreu accedir-hi de dues maneres:

1. Des de l’enllaç: https://www.seu-e.cat/

2. També podeu entrar amb un recorregut més llarg... EACAT →APLICACIONS I EINES → GOVERNOBERT -e-TRAM → ACCEDEIX, tal i com s'observa a la següent figura:

Un cop heu entrat fent el login d’ EACAT, aneu a Administració i al sub-apartat Configuració per accedir al Catàleg de tràmits (e-TRAM 2.0) tal i com es mostra a la següent imatge:

A partir d’aquí podreu gestionar tot el vostre catàleg de tràmits. Per una banda el catàleg de tràmits que oferiu, i per altra els modificar els enllaços, destacats i detalls de la portada de Tràmits i gestions.