Des del catàleg de tràmits seleccionem el tràmit el LOPD del qual volem canviar.

Premem al botó "Personalitzar aquest tràmit"

I un cop dins l’edició, ens posicionem a la secció per canviar la LOPD. Aquesta es localitzar al final de l'editor de tràmits i el seu titular és “Informació bàsica sobre protecció de dades personalitzada”

Quan hem acabat de modificar la LOPD del tràmit, l'hem de publicar mitjançant el botó “Publica

Un cop fet el canvi en els tràmits, és recomanable donar-li al botó “Sincronitzar amb e-TRAM”, així el gestor de formularis també s'actualitzarà amb els nous canvis.