Actualment hi ha més de 50 tràmits per defecte disponibles per incloure al catàleg sense personalitzar i amb un mínim d’accions. Per afegir aquests tràmits, haurem d'anar al catàleg de tràmits, anar a la part inferior de la pàgina i fer clic a botó “Importar tràmits per defecte”.

Dins de la pantalla de “Importar tràmits per defecte” veurem dues seccions:

• els tràmits que ja tindrem importats
  • els tràmits e-TRAM 2.0 que falten per importar, els quals seran els que podem afegir al catàleg.

Per afegir els tràmits que desitgem, cal marcar-los mitjançant la casella de tots aquells que vulguem importar i confirmar la selecció, es prem al botó “Importar tràmits seleccionats”:

És recomanable donar-li al botó “Sincronitzar amb e-TRAM”. Amb aquesta acció, es dona l’ordre perquè el gestor de formularis també actualitzi els propis formularis amb els nous canvis de la fitxa.