Un cop sol·licitat o migrat el servei rebreu informació per correu electrònic amb les dades (url i enllaços al portal de Suport) que us permetran accedir a l’entorn d’edició,  prèvia assignació del rol del servei per part del gestor d’usuaris EACAT (Com puc assignar a un usuari el rol del servei e-TRAM 2.0 ?) per poder parametritzar els tràmits del vostre ens.

Us caldrà ajustar el catàleg de tràmits a la nova versió (adaptant si escau la proposta de fitxes existents o activant nous tràmits del catàleg).

Finalment, i amb un termini de 30 dies, l’e-TRAM 1.0 (si el vostre ens en disposava) quedarà completament tancat, i per tant només us mancarà revisar els enllaços de la vostra web, seu o portal de transparència perquè apuntin al nou entorn e-TRAM 2.0. Més informació al següent enllaç: Quins enllaços he de revisar?

Per a qualsevol dubte associat amb el servei al portal de suport disposeu d’un seguit de preguntes i respostes, manuals i presentacions que us poden ajudar. Tot i això el canal de suport del servei està a la vostra disposició.